Konferens

Vi har skapat en unik och inspirerande konferensmiljö som våra gäster uppskattar och gärna återkommer till.

Ansia har 8 konferenslokaler och den största rymmer 150 personer. Alla lokaler är utrustade med projektor, whiteboard, blädderblock och overhead. Hörslinga kopplar vi in efter önskemål.

Ni kan välja mellan konferenslokalerna i Konferenscentra (KC), Skogskåtan eller Lilla Hotellet.

Lilla Hotellet har femton rum, tre sviter, matsal och konferensplatser för 40 personer. Det passar grupper som värdesätter avskildheten men ändå vill ha nära till övrig service.

Du som kursledare får tillgång till vår mångåriga erfarenhet av värdskap vid möten och konferenser av olika slag. Det finns en hel del praktiska detaljer att tänka på! Vi ger gärna goda råd redan i planeringsstadiet.

Gör en tidsplan och avsätt realistisk tid för pauser. En bensträckare på 10 minuter går bra i ett mindre sällskap, men det tar längre tid att återsamla en grupp om 100 personer.

Ta reda på vilka önskemål inbjudna föreläsare har. Det kan gälla möblering som påverkar hur stor lokal ni behöver, grupparbete som kräver fler lokaler eller extra teknik som ska hyras in.

Den goda maten på Restaurang Skogskåtan ser de flesta fram emot. Ge deltagarna möjlighet att meddela sina eventuella behov av specialkost, så blir maten en källa till glädje för alla.

Självklart tar vi hand om det praktiska under själva genomförandet. Lokalen är möblerad enligt era önskemål och det finns papper och penna till deltagrna. Vi visar gärna hur den tekniska utrustningen fungerar. Det finns en skål med lite gott och även fräscht vatten att släcka törsten med. Om något oförutsett uppstår under vistelsen gör vi vårt bästa för att hjälpa till!

Kontakt

Bokning: 0772-280 100
Reception: 0950-100 83
Besöksadress: Sommarvägen 1, S-921 42 Lycksele
info@ansia.se

Följ oss på

Empori CMS