Konferens

Vi har skapat en unik och inspirerande konferensmiljö som våra gäster uppskattar och gärna återkommer till.

Ansia har 8 konferenslokaler och den största rymmer 150 personer. Alla lokaler är utrustade med projektor, whiteboard, blädderblock och overhead. Hörslinga kopplar vi in efter önskemål.


Ni kan välja mellan konferenslokalerna i Konferenscentra (KC), Skogskåtan eller Lilla Hotellet. Lilla Hotellet har femton rum, tre sviter, matsal och konferensplatser för 40 personer. 


Du som kursledare får tillgång till vår mångåriga erfarenhet av värdskap vid möten och konferenser av olika slag. Det finns en hel del praktiska detaljer att tänka på! Vi ger gärna goda råd redan i planeringsstadiet. Gör en tidsplan och avsätt realistisk tid för pauser. En bensträckare på 10 minuter går bra i ett mindre sällskap, men det tar längre tid att återsamla en grupp om 100 personer.


Ta reda på vilka önskemål inbjudna föreläsare har. Det kan gälla möblering som påverkar hur stor lokal ni behöver, grupparbete som kräver fler lokaler eller extra teknik som ska hyras in.


Boka

För bokning av konferenslokal ring 0950-100 83
eller maila info@ansia.se

Foaje-small.jpg

Den goda maten på Restaurang Skogskåtan ser de flesta fram emot. Ge deltagarna möjlighet att meddela sina eventuella behov av specialkost, så blir maten en källa till glädje för alla. 


Självklart tar vi hand om det praktiska under själva genomförandet. Lokalen är möblerad enligt era önskemål 

SCP_18_VR_ikoner.png

Vandra runt konferensen med vår VR-visning